top of page
07b56345d1e24efcbaa0dc837dc96563.webp

Services

Contractors that you can trust

gyprocwerken-schildersklaar.jpeg

Gyprocwerken

Akroman is de specialist voor het uitvoeren van al uw gyprocwerken in Vlaams-Brabant. Wij voorzien ook eventuele isolatiewerken die voorafgaan aan het plaatsen van de gyproc. Zo staan wij in voor het totaalpakket indien u graag uw zolderruimte, muren of plafonds wil laten isoleren en afwerken met gyproc.

 

Gyproc zorgt voor een modern en strak resultaat en is zeer veelzijdig. Vandaar dat gyproc de meest voor de hand liggende oplossing is bij verscheidene renovatieprojecten.

 

Wanneer u een ruimte wil opdelen door middel van valse wanden of uw plafond wil verlagen, dan is het gebruik van gyprocplaten een echte aanrader. Deze kunnen met gemak voorzien worden van alle soorten isolatie om uw woonconfort te verhogen. Een praktische en betaalbare oplossing om uw huidige woning aan te passen aan de behoeften van uw gezin.

Pleisterwerken

Akroman gebruikt enkel het beste materiaal voor al uw pleisterwerken.

 

PLEISTERWERKEN ZONDER ZORGEN

Nadat Akroman uw woning onder handen hebben genomen met de nodige pleisterwerken, hoeft u zich achteraf zeker en vast geen zorgen meer te maken. Wij hebben ondertussen ook al meer dan genoeg ervaring om de nodige werken uit te voeren in vochtige ruimtes zoals douches, badkamers, zwembaden, enzovoort.

 

HOE GAAN ZIJ TE WERK

Voor de kleinere werken wordt de pleister  handmatig op de muur gesmeerd. De voltooiing gebeurt volgens de regels van de kunst en met het nodige vakmanschap. Voor de grotere werken komt er een gipsspuitmachine G4 aan te pas. Hiermee wordt het gips tegen de muren aan gespoten, waardoor het pleisterwerk veel sneller maar toch met de gepaste afwerking kan gebeuren.

natte-pleisterwerken.jpeg

Algemene renovatiewerken

Bent u van plan uw huis te renoveren?

 

Een kleine of grote renovatie, van sanitair tot electriciteit, van fundering tot dakwerken, van appartement tot woning, reken op Akroman voor al uw renovatiewerken en verbouwingswerken overal in Vlaams-Brabant.

 

Als u Akroman bij uw project betrekt, kunt u bouwen op één firma die de volledige renovatiewerken op zich neemt. Wij maken tevreden klanten met onze onberispelijke service, strikte naleving van termijnen, complete coördinatie en afwerking tot in de puntjes.

download.jpeg
vangelderen-metselwerken.jpeg

Metselwerken

Bij Akroman bent u aan het goede adres voor al uw metselwerk. Bij ons bent u verzekerd van schoonmakers met de benodigde kennis en kwalitatief hoogwaardig materiaal tegen aantrekkelijke prijzen. Wij zorgen voor de gehele metselwerken. Onze metselaars werken met liefde voor hun vak en hebben plezier in hun werk. Dit resulteert in het mooiste metselwerk.

Gevelwerken

Uw gevel is uw visitekaartje; het eerste wat elke bezoeker ziet. Iedereen heeft graag dat zijn woning er tiptop uit ziet.

 

Met gevelwerken heeft u verschillende mogelijkheden om uw gevel weer als nieuw te maken:

 • Gevelmetselwerk uit baksteen (gevelsteenen van Vandersanden

 • Group en Wienerberger)

 • Steenstrips (Vandersanden steenstrips)

 • Gevelverven Kaleien ( kaleien van Stoopen - Meeûs)

 • Houten gevelbekleding

 

Elk type gevel vereist specifieke technieken die we volgens het boek kunnen uitvoeren. Sinds 2010 hebben we hetzelfde doel: het leveren van vlekloze diensten in gevelwerken.

 

Bij Akroman weet u zeker dat uw gevel er als nieuw uit zal zien.

20170626_DBS-Media-MQL-Totaalbouw_┬®Jerroen-Willems_WEB_025.jpeg
2.jpeg

Metal Poutrellen

U weet niet goed hoe eraan te beginnen? Vertrouw op de expertise en het vakmanschap van Akroman voor een verantwoorde en correcte plaatsing van uw poutrellen. We werken steeds met een stabiliteitsstudie met als doel een technische uitvoering voor jouw renovatie te garanderen.

 

We nemen onze eindverantwoordelijkheid voor het volledige traject van uw verbouwing.

 

We zorgen voor de nodige officiële berekeningen en eventuele bouwvergunning, de ruimte stofdicht af te schermen, het stutten van de constructie, de bestaande draagmuur uit te breken of tussenmuur te verwijderen en het nauwgezet plaatsen van de poutrel.

Platte daken

U verlangt niets minder dan een goed geïsoleerd, duurzaam en betrouwbaar plat dak met lange levensduur. Gepassioneerd in dakwerken is Akroman zich doorheen de jaren meer en meer gaan toespitsen op platte daken plaatsen en isoleren.

 

Met meer dan 10 jaar ervaring op de teller hebben daken met roofing of EPDM geen geheimen meer voor ons.

roof-tile-parquet-tile-concrete-wall-copy-space-65278452.jpeg
betonplaat-gieten-fundering-scaled.jpeg

Funderingswerken

Hebt u bouwplannen?

Dan weet u dat funderingswerken cruciaal zijn als u start met uw bouwwerken. Funderingen worden dan wel aan ons oog onttrokken, maar ze bepalen wel hoe stabiel uw woning is.

 

Akroman kan u, in overleg met de bouwheer en architect heel wat geld, tijd en moeite besparen.

 

Een goede fundering:

 • Elimineert de verschillen in de ondergrond;

 • Verspreidt efficiënt de belasting van uw bouwwerk;

 • Beperkt het risico op scheuren achteraf.

Grond- en afbraakwerken

Oppervlakte te groot om het zelf te graven?

Niet genoeg mankracht om de afbraakwerken uit te voeren?

 

Akroman is een veelzijdig bedrijf als het gaat om grond- en afbraakwerken. Wij staan klaar voor al uw grondwerken en afbraakwerken.

 

Een breed scala aan zware gereedschappen, jaren ervaring en vakmanschap staan garant voor een professionele uitvoering van de werken.

binnenafbraakwerken.jpeg
Grijs-beton-05-web.jpeg

Betontrappen

Akroman produceert trappen op maat van de klant. De klant is vrij in zijn keuze van op- en aantrede, breedte van de trap.

 

Wij zijn gespecialiseerd in het bekisten en gieten van ter plaatse gestorte betontrappen, waardoor bijna alle trapvormen mogelijk zijn, ongeacht nieuwbouw of renovatie. Elk project wordt tot in detail uitgetekend en uitgevoerd.

Tegel- en vloerwerk

Akroman realiseert voor u alle betegeling in uw woning, alsook terrassen. We besteden veel aandacht aan een mooie afwerking en houden rekening met uw wensen en verwachtingen.

 

Wij bieden experts en professionele diensten in:

 • Algemene vloerwerken

 • Tegelwerken : mozaiek, keramiek, natuursteen, metrotegels

 • Terassen in natuursteen, blauwe steen

 • Algemene stabilisé en chape werken

Tegels-plaatsen.jpeg
klinkerwerken-2.jpeg

Klinkerwerken

U wilt uw terras of parking laten aanleggen. En u zoekt een vakman die thuis is in alle bestratingsmaterialen. Kies dan voor Akroman. Onze teams gaan elke dag aan het werk, altijd met hetzelfde doel:  kwaliteit voor elke verharding van uw oprit –  tegels, klinkers, kasseien, platines, dolomiet.

Sanitair

Wij voeren naast al uw verwarmingswerken ook alle sanitaire werken uit. Zo plaatsen wij leidingen en afvoeren voor bad, douche en toilet. We monteren kranen en zorgen voor de juiste aansluitingen.

 

Ook voor kleine sanitaire werken en herstellingen kan u bij ons terecht. We geven steeds correct advies en een juiste prijs!

 

Voor de vernieuwing of de renovatie van uw badkamer kan u ook bij ons terecht.

shutterstock_574538638-Aangepast.jpeg
schilderwerkafb.jpeg

Schilderwerken

Schilderwerk kan er in alle soorten en maten voorkomen. Geen enkele opdracht is een probleem: van zeer grote panden tot en met kleine ruimtes.

 

Onze specialisten hebben de ervaring die nodig is om elk project succesvol af te ronden; of het nu gaat over muren, plafonds, vloeren of trappen. Voor elke opdracht hebben wij de juiste technieken, het juiste materieel en de juiste verf.

Zwembadden

Rustig baantjes trekken, spelen met de kinderen of wat verkoeling op een warme dag?

 

Dankzij Akroman is uw zwembaddroom nu ook mogelijk bij uw thuis. Uw bouwt het zwembad naar uw eigen zin en het is een meerwaarde voor je woning. Kwaliteit, duurzaamheid en vertrouwen, daar mag je bij Akroman op rekenen.

swimming-pool.webp

Quotation

More information about a renovation, repair or new construction by Akroman? Fill in this no-obligation quote request. We will contact you as soon as possible for an appointment

bottom of page